Mocheta si covoare de serie si personalizate www.radici.it

Grupul RADICI/Sit-In , ITALIA ne-a autorizat ca reprezentant al acestuia in Romania , sa va prezentam o parte din produsele de serie pe care le fabrica.

Mochetele produse de “Sit-In” ITALIA sint tesute pe iuta sintetica cu fire poliamidice/lina/polipropilena ANTRON DUPONT, SCOTCHGARD, avind Clasa 1 de rezistenta la foc si tratament antistatic permanent (teflon).

Acestea au 4 m latime si lungimi de 25-30 m, functie de model. Sint realizate intr-o mare diversitate de de culori (5 – 30 nuante/ model) si desene avind intre 90.000 si 320.000 de noduri/ mp si greutati cuprinse intre 1,5 si 2,5 Kg/mp.

Societatea noastra a agrementat aceste produse la institutiile abilitate din tara.

Se pot realiza si pe suport textil – pisla – pentru comenzi mai mari de 200 mp ( acelasi articol / culoare)

Mentionam disponibilitatea producatorului de a realiza comenzi speciale - culori, dimensiuni, imprimeuri, sigle, etc.

Pentru aceasta exista programe speciale , personalizate pentru fiecare client , avind caliati, culori, imprimeuri,suporturi care pot fi alese.

Se produc numai la comanda , pretul fiind diferit in functie de calitate, suport, numar de culori si se livreaza in cca. 5/6 saptamani.

Se pot produce ( contracost) fie mostre (1mp)- costul se va deduce din comanda de min. 500 mp , fie camere mostra ( 20–90mp ) – costurile suplimentandu-se corespunzator.

Termenul de livrare este de cca. 20 de zile lucratoare (pentru produsele de serie) de la data confirmarii comenzii si achitarii unui avans de 50% din contravaloarea acesteia.

Va stam cu placere la dispozitie pentru prezentare de mostre si lamuriri suplimentare , precum si lista de preturi.

Referinte:

Ateneul Roman- zona administrative, Sediile ASATRA din Bucuresti, Constanta, Mitzui OFfices, Scoala Americana, Casino Intercontinental, Politia municipiului Bucuresti, sediul SIE, Muzeul Costumelor Populare, Ministerul Afacerilor Externeetc, Teatrul National Bucuresti etc.